Om du letar efter tidstypiska dörr- och fönsterbeslag till ditt hus har vi ett mycket stort urval av nytillverkade replikor av gamla beslag, allt från 1600-tal till funkis. Vår största leverantör är Eskilstuna Kulturbeslag och vi lagerhåller en stor del av deras sortiment.

I butiken hittar du också knoppar, krokar, trycken och detaljer som förstärker den tidsanda som du vill återge. Söker du beslag, lås eller nycklar till dina nya eller gamla möbler har vi med stor sannolikhet möjlighet att förse dig med det också. Utöver nytillverkade beslag har vi ett stort sortiment med begagnade beslag, lås, trycken, nycklar med mera.

Vi saluför även ventiler och ventilgaller för bland annat grund och fasad samt gångjärn, konsoler, krokar och ljusstakar i smide. Vi samarbetar gärna med lokala hantverkare för att skapa nya och unika produkter och som kan specialtillverkas efter kundens önskemål. Övriga leverantörer som vi samarbetar med är bland andra Sollefteå Antik, Qwesarums Byggnadsvård och Gysinge Byggnadsvård.